Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului BioPlant - Cosmetice Plante Medicinale (bioplant.qpd.ro).

Site-ul BioPlant - Cosmetice Plante Medicinale (bioplant.qpd.ro) este operat de societatea , cu sediul in Al.Carpati 33/89, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul 1751106264391.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe BioPlant - Cosmetice Plante Medicinale (bioplant.qpd.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii BioPlant - Cosmetice Plante Medicinale (bioplant.qpd.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea BioPlant - Cosmetice Plante Medicinale (bioplant.qpd.ro) si a tertilor cu care BioPlant - Cosmetice Plante Medicinale (bioplant.qpd.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe BioPlant - Cosmetice Plante Medicinale (bioplant.qpd.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar BioPlant - Cosmetice Plante Medicinale (bioplant.qpd.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  

  
  


  
  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?

  

  

Filtreaza dupa brand

  


  

Marturiile clientilor

 

Sunt foarte multumita de produsele Cosmedic si Pedra si foarte incantata de promptitudinea echipei CosmedicPetra in procesarea comenzii si , nu in...

Gabi

Vezi mai multe marturii